New Profesional Consult 930 x 122

dans sportiv

DANS ȘI FRUMUSEȚE! ÎNVAȚĂ LA „MARIA TEIULEANU”!

Ruxandra Tomescu are 17 ani şi este elevă la Colegiul Economic ,,Maria Teiuleanu’’ din Piteşti. Practică dansul sportiv de la vârsta de 5 ani, iar de mai bine de un an de zile este și fotomodel la o cunoscută agenţie de profil din orașul nostru.

Citiți și: Doi piteșteni, recunoscuți mondial. Formează una dintre cele mai bune perechi de dans

La ce vârstă ai început să cochetezi cu modelling-ul?

-Am început încă de mică. Atunci mama mea m-a dus la diferite case de modă pentru a învăţa să pozez şi să defilez. Această experienţă nu a durat mult. Odată ce am mai crescut m-am apucat de dans sportiv. Însă în clasa a IX-a la Balul Bobocilor am luat locul I. Pot spune că atunci s-a reaprins „scânteia”, aşa că m-am înscris la o agenţie de modelling.

Citiți și: O ELEVĂ DE LA „BRĂTIANU” A DEVENIT „MISS EUROPA”

Ai participat la competiţii de dans sportiv?

-Da, am participat la numeroase concursuri, la care am şi luat o mulţime de premii. Am acasă cupe, medalii şi diplome. Îmi place foarte mult ceea ce fac, mai ales că atunci când antrenorii mei nu pot veni la ore mă ocup chiar eu de grupa de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani.

Te descurci atât cu modelling-ul, cât şi cu dansul?

-Da, de mică am avut numeroase activităţi: am făcut înot, balet şi tenis. Ceea ce fac acum este floare la ureche.

Ce îţi este mai drag, dansul sau modelling-ul?

-Ambele îmi sunt extrem de dragi pentru că mă ajută în viaţă. Spre exemplu, datorită faptului că sunt fotomodel pozez pentru numeroase reviste, case de modă şi multe altele. Dansul, în schimb, mă ajută mai mult, şi asta pentru că şi la o vârstă destul de înaintată le voi putea preda copiilor. În cazul modelling-ului, evident, nu este la fel.

Ce intenţionezi să faci după terminarea liceului?

Îmi doresc să intru la o facultate de sport pentru a putea ajunge arbitru de dans sportiv sau antrenoare. În paralel aş vrea să mai fac o facultate, însă acum nu ştiu care ar fi aceea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90