NOR CURIER 930X122

botezatu

VREA SĂ AJUNGĂ SĂ PREZINTE PENTRU BOTEZATU ȘI MIHAI ALBU

Veronica Ioana Arsene are 15 ani şi este din Mărăcineni-Argeș. Face modelling, dar e pasionată și de muzică. Visul ei este să ajungă să prezinte pentru cunoscuții designeri vestimentari Cătălin Botezatu și Mihai Albu.

Citiți și: ARGEȘEANCĂ, ȘEDINȚĂ FOTO LA MINUS 10 GRADE

Cum ai ajuns să faci modelling?

Citiți și: FINAL DE CURS DE MODELLING LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI (GALERIE FOTO)

-Dintr-o pură întâmplare! Am vazut un anunţ de casting şi m-am prezentat. Asta se întâmpla în urmă cu un an şi jumătate. Susţinătorul şi, totodată, însoţitorul meu a fost mama.

La ce prezentări de modă ai luat parte?

-Până acum apariţiile mele pe podium au fost doar pe plan local, dar îmi doresc foarte mult să prezint pentru Mihai Albu şi Cătălin Botezatu. Deocamdată, ședinţe foto profesionale am facut doar cu fotografi din Piteşti.

Care este modelul tau preferat?

-Un model care îmi place enorm şi pe care pot spune că încerc să o „imit” este Cara Delevigne.

Cu cine ai studiat chitara?

-Am studiat chitară la Şcoala Populară de Arte şi Meserii, sub îndrumarea doamnei profesor Mariana Lomachin. Și pe această cale îi mulţumesc din suflet pentru că a avut încredere în mine şi m-a îndrumat pe acest drum. La toamnă voi începe să studiez și pianul. Acum cânt la pian doar după ureche.

Ce planuri ai pentru vacanţa de Paști?

-Voi merge să îmi vizitez bunicii. Împreună cu părinţii mă voi duce și la Cetate, la poetul Mircea Dinescu. Sper să am timp şi pentru hobby-urile mele: fotografia, dansul şi handbalul.

Cum te pregăteşti pentru examenul de capacitate?

– Învăţ intens, dar am şi emoţii foarte mari. Cred, însă, că este normal fiind vorba de primul examen din viaţa mea. Îmi doresc să intru la Liceul de Artă „Dinu Lipatti”, la secţia de canto.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90