Donaris 930 x 122

denisa dinica

NU A UITAT CINE A ÎNVĂȚAT-O MESERIE: „ÎI MULȚUMESC GEANINEI PETRESCU!”

Fotomodelul Denisa Dinică mărturisește pentru ePitești că îi datorează foarte mult în carieră Geaninei Petrescu.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

Laureată de-a lungul timpului cu numeroase premii la concursuri de Miss și în lumea modei, Geanina (foto 2), acum în vârstă de 34 de ani, i-a dat Denisei cele mai bune sfaturi pentru a ajunge, la rândul ei, un fotomodel de succes. ,,Pe Geanina Petrescu o cunosc de 3 ani. Era instructor de modă la Casa de Cultură a Studentului din Pitești. În fiecare săptămână mă învăţa cum să pozez şi cum să merg corect pe scenă. De asemenea, îmi spunea cum să mă aranjez în aşa fel încât să fiu cât mai naturală. Din păcate, nu am stat mult acolo. Uşor, uşor am început să colaborez cu anumite agenţii. Îi mulţumesc Geaninei pentru ceea ce sunt astăzi! Mi-a fost ca o mamă. De fiecare dată când făceam greşeli la şedinţele foto mă suna ca să îmi atragă atenţia. Pot spune cu mâna pe inimă că datorită sfaturilor sale sunt omul de azi.’’, afirmă Denisa.

Amintim că frumoasa piteșteancă are 18 ani și este elevă la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”. (Foto: Facebook Dinică Denisa Elena)

Citiți și: O ELEVĂ DE LA „BRĂTIANU” A DEVENIT „MISS EUROPA”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3