NOR CURIER 930X122

denisa dinica

DENISA DINICĂ, DIN NOU ÎN ROCHIE DE MIREASĂ

În urmă cu doar o zi fotomodelul Denisa Dinică a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, dar şi câteva ţinute de seară. De această dată a pozat în cele mai sclipitoare rochii pentru o cunoscută casă de modă din Piteşti şi a arătat magnific.

Citiți și: Plângere inedită: Ginerele a reclamat că mireasa a fugit cu prietenul lui

,, Prima rochie de mireasă pe care am îmbrăcat-o a fost cea a mamei. Se întâmpla în urmă cu trei ani. De atunci şi până acum am pozat de câteva ori în mireasă pentru anumite case de modă şi pot spune că deja îmi imaginez cum va fi rochia pe care o voi purta la nunta mea. Voi alege o rochie lungă, de prinţesă, pentru cununia religioasă, iar pentru petrecere voi opta pentru o rochie scurtă sau una de tip sirenă.’’, ne spunea Denisa în urmă cu ceva timp.

Cei care s-au ocupat de realizarea unor fotografii de excepţie au fost specialiştii studioului de fotografie F3, Marius Gionea şi Iulian Dumitrescu. (Foto: Facebook Denisa Dinică)

Citiți și: PITEȘTEANCA DD A FILMAT CU VEDETA DORIAN POPA

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90