930×122 CAPRA 5

ginere

Plângere inedită: Ginerele a reclamat că mireasa a fugit cu prietenul lui

Plângere inedită: Ginerele a reclamat că mireasa a fugit cu prietenul lui

Citiți și: B.D și…Poliția în alertă! S-a furat o mașină din centrul Piteștiului!

Echipele de control ale Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa sunt solicitate zilnic să intervină pentru soliționarea plângerilor venite din partea cetățenilor.

Conform publicației Cuget Liber, anul trecut, de pildă, constănţenii au depus 4.251 de sesizări, în care au adus la cunoştinţa reprezentanţilor CJPC o mulţime de nereguli.

Citiți și: PESTE UN MILION DE MĂȘTI RETRASE DE OPC ARGEȘ DIN MAGAZINE

„O reclamaţie inedită a venit din partea unui domn din Cluj care trebuia să se căsătorească peste două săptămâni, dar mireasa a decis să fugă cu prietenul lui. Ca urmare, a vrut să îşi recupereze banii pe rochie”, a declarat Ecaterina Scînteie, comisarul şef adjunct al CJPC pentru sursa citată.

Activitatea comisarilor de la malul mării se desfăşoară, la acest moment, pe mai multe paliere: controale efectuate în baza tematicilor de control dispuse la nivel de ANPC, dar şi la nivel local, controale pentru cercetarea petiţiilor, de verificare a îndeplinirii măsurilor dispuse de comisari în urma verificărilor şi controale operative.

Foto: Arhivă ePitești/ Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3