930×122 CAPRA 5

fotomodel

DE 7 ORI „MIREASĂ” LA 16 ANI

La doar 16 ani Raluca Petrescu, fotomodelul din localitatea argeşeană Mărăcineni care a făcut primii paşi în lumea modei în urmă cu numai un an, a defilat deja de 7 ori în rochie de mireasă.

Citiți și: Plângere inedită: Ginerele a reclamat că mireasa a fugit cu prietenul lui

Prin urmare, deși până la evenimentul cu pricina va mai curge multă apă pe Argeș, Raluca știe bine încă de pe acum ce model de rochie va purta la nunta ei.

„Am defilat de șapte ori în rochie de mireasă şi de fiecare dată am avut la fel de multe emoţii. Tot de fiecare dată, însă, am scăpat repede de ele. Încă de mică visez la rochia mea de mireasă, iar toate aceste prezentări m-au ajutat să-mi dau seama ce model mi se potriveşte mai bine. La nunta mea voi alege cu siguranţă o rochie simplă, ca de prinţesă.’’, ne mărturisește Raluca Petrescu. (Foto: Facebook Raluca Petrescu)

Citiți și: FOTOMODELUL DE LA ,,DINICU GOLESCU’’


[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90