930×122 CAPRA 5

fotomodel

RALUCA PETRESCU, FOTOMODEL DE REVISTĂ (GALERIE FOTO)

Fotomodelul Raluca Petrescu a făcut deja primii paşi importanți către o carieră de succes. După ce a obţinut titlul de cel mai bun model feminin la ediţia de anul trecut a Festivalului Național Studențesc de Modă ,,Culorile Toamnei’’ şi după ce a pozat în Sighișoara medievală pentru calendarul 2015 al revistei M Calendar, Raluca a ajuns în paginile unei alte reviste. Este vorba de Rumours Magazine, publicație online de modă apărută pe piață în anul 2012.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

Transformarea Ralucăi în fotografiile publicate în revistă este una consistentă, atât în ceea ce priveşte machiajul și coafura, cât şi ţinutele vestimentare, mizându-se pe nonculorile alb și negru. Combinația îi conferă argeșencei un plus de feminitate și maturitate.

În vârstă de 16 ani, Raluca Petrescu este din Mărăcineni şi învață la Liceul Tehnologic nr. 1 din aceeaşi localitate. (Foto: Facebook Rumours Magazine)

Citiți și: O MUSCELEANCĂ A PREZENTAT CREAȚIILE BRANDULUI GIANNI TOLENTINO

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90