930×122 CAPRA 5

fotomodel

ELEVĂ LA „ION BARBU”, FOTOMODEL LA 15 ANI

Roxana Elena Luchian are 15 ani şi studiază la Liceul Teoretic ,,Ion Barbu’’ din Piteşti. A făcut primii paşi în lumea modei la 12 ani, răsfoind încă de pe atunci revistele de modă şi urmărind emisiunile tv de profil. Își dorește ca după terminarea liceului să se înscrie la Academia de Poliţie.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Care sunt în opinia ta cele mai bune părți ale meseriei de model?

-Din punctul meu de vedere, cele mai bune părți sunt că ai şansa să vizitezi foarte multe locuri, să cunoști foarte multe persoane şi să încerci experienţe noi.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Îţi plac mai mult şedinţele foto sau prezentările de modă?

-Şedinţele foto, de mică mi-a plăcut să pozez.

Este mai dificilă o prezentare decât o şedinţă foto?

-Ambele sunt puţin dificile. La o şedinţă foto trebuie să ştii foarte bine cum să îţi modelezi expresia feței, iar la o prezentare trebuie să ai foarte multă atitudine şi priceperea necesară să expui produsul.

Care este ţelul pe care şi-l propune un model?

-Să ajungă cât mai sus, pe cele mai importante catwalk-uri din lume, şi să aibă parte de cele mai frumoase experienţe posibile în viaţă.

Ce părere ai despre fetele propulsate în lumea modei fără a avea trăsăturile fizice necesare?

-Nu mereu este nevoie să ai anumite trăsături fizice. Contează, în schimb, să ai foarte multă atitudine şi ambiţie pentru a te bucura de succes în ceea ce ţi-ai propus.

Ce intenționezi să faci pe viitor?

-Deocamdată îmi doresc să continui cu această carieră, de model. Apoi vreau ca după terminarea liceului să dau examen la Academia de Poliţie. (Foto: Facebook Roxana Elena Luchian)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90