SMART KIDS 930X122

campulung

O MUSCELEANCĂ A PREZENTAT CREAȚIILE BRANDULUI GIANNI TOLENTINO

Raluca Mîndruţă are 18 ani, este din Schitu Goleşti şi studiază la Liceul Teoretic ,,Dan Barbilian’’ din Câmpulung Muscel. Practică modellingul de la începutul anului în curs, dar a cochetat cu domeniul şi în trecut.

Citiți și: Peste trei milioane de € pentru un drum important care leagă două județe!

,,Cel mai mult îmi plac prezentările de modă. Consider că la prezentări mă descurc mult mai bine decât la şedinţele foto. Până acum am prezentat pentru designeri argeșeni ca Andreea Iordache sau Adrian Radu și pentru mulți designeri din țară, iar la Feeric Fashion Days am avut ocazia să prezint și creații vestimentare ale unor designeri din străinătate. Mă refer aici la Gianni Tolentino (Milano), Sarah Jessy Jones, Charles & Ron și Paola Balzano.

Deşi sunt preferatele mele, aş refuza oricând o prezentare de modă dacă mi s-ar cere în schimb ceva ce nu aş putea să fac sau, în cazul unei şedinţe foto, dacă acele poze ar urma să fie folosite în scopuri neadecvate. Vreau ca pe viitor să lucrez în contabilitate. Nici atunci, însă, nu voi renunța la modelling. Îmi doresc să le fac în paralel.’’, spune Raluca.

Citiți și: Argeș. Aproape 101.000.000 de € pentru 48 km de drum

Muscelencei îi place să se plimbe, să citească şi să gătească. De asemenea, îi plac mult animalele de companie. (Foto: Facebook Dragoş Voicu Photography, Raluca Elena, Feeric, By Tina şi Laly Photography)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA