Comdata 930 x 122

Arges

ARGEȘEANUL DAN NICULESCU, O NOUĂ EXPERIENȚĂ

Weekend-ul trecut a fost timpul unei noi experiențe pentru Dan Niculescu, tânărul fotograf din Câmpulung Muscel. Dan a trecut din spatele obiectivului de fotografiat, în fața lui.

Citiți și: ARGEȘ: AGENȚIA DE MUNCĂ A FĂCUT ANUNȚUL

,,Obişnuiesc să le fac celor care apelează la mine fotografii în ipostaze care mai de care mai interesante. Eu, însă, aveam numai imagini clasice… Prin urmare, mi-am spus că trebuie să încerc ceva nou. Zis şi făcut! Mi-am ales o temă, ,,Hunt of shadows’’, iar apoi mi-am procurat cele necesare: un fard negru al mamei şi ceva spray de păr, pe care îl folosisem la cea mai recentă şedinţă foto a verişoarei mele, Alexandra Bizon.

Toată „operaţiunea” mi-a luat două ore, însă nu asta a fost partea cea mai grea, ci curăţarea! Mi-a luat destul timp să îndepărtez cele utilizate, mai ales că am folosit sprayul de păr şi pe corp. Pentru a imortaliza imaginile m-am folosit de un trepied, pe care am aşezat aparatul de fotografiat. Am făcut zeci de poze, însă doar câteva au fost pe gustul meu. Şedinţa foto a avut loc într-un studio improvizat.’’, precizează Dan Niculescu pentru ePitești.

Citiți și: ACUM: BOLID DE LUX ABANDONAT

El recunoaşte că este ceva mai dificil să te laşi fotografiat decât să fotografiezi. Trebuie să ai o stare bună, atitudine şi să transmiţi întotdeauna ceva.

Fotografiile încărcate pe contul său de socializare au strâns până acum sute de aprecieri. Mai multe despre Dan Niculescu puteţi citi aici: http://epitesti.ro/social/dan-niculescu-fiecare-sedinta-foto-reprezinta-o-poveste/. (Foto: Arhivă personală Dan Niculescu)

Jupiter 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066