930 x122 grota rece

alexandra bizon

FOTOMODELUL DE LA ,,DINICU GOLESCU’’

Alexandra Bizon are 18 ani, este din Câmpulung Muscel şi studiază la Colegiul Naţional ,,Dinicu Golescu’’. Activează ca fotomodel de doar câteva luni, dar s-a familiarizat rapid cu acest domeniu. A luat deja parte la o serie de şedinţe foto şi prezentări de modă, la care s-a descurcat ca o adevărată profesionistă.

Citiți și: MIRCEA, FĂ-TE CĂ LUCREZI!

,,Pun mult suflet în ceea ce fac pentru că sunt absolut fascinată de această meserie. Sunt conştientă că cele mai bune rezultate se obţin prin multă muncă, aşa că nu mă dau în lături de la nimic. În calitate de fotomodel călătoreşti mult, cunoşti oameni noi de la care acumulezi anumite cunoştinţe, îţi faci prieteni şi te şi distrezi. Cred că asta îmi place cel mai mult.

Sunt o fire ambiţioasă. De altfel, am în vedere mai multe proiecte, o parte dintre ele pornite de la o şedinţă foto pentru book-ul meu, ședință pe care am susținut-o în urmă cu ceva timp în aer liber.’’, spune Alexandra.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

Ea este pasionată şi de designul vestimentar și îşi doreşte ca pe viitor să își construiască o carieră în acest domeniu. Până atunci, însă, va urma cursurile Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti. (Foto: Facebook Alexa Bizon şi Facebook Dan Niculescu Photography)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3