New Profesional Consult 930 x 122

Arges

MIRCEA, FĂ-TE CĂ LUCREZI!

Partidul de buzunar al lui Mircea Andrei nu are idei pragmatice pentru Argeș, dar, în schimb, are „imn”. Lansat azi pe YouTube și share-uit de postaci pe Facebook, „imnul” este culmea penibilului într-o campanie electorală oricum perfect ridicolă.

Citiți și: ARGEȘ: METEOROLOGII, VEȘTI DE ULTIMĂ ORĂ

„Imnul” se vrea, probabil, mobilizator. Dovadă stau opțiunea autorilor pentru melodia „Doamne, ocrotește-i pe români!”, cu mare impact emoțional asupra poporului oropsit, și versurile care li se adresează direct argeșenilor „sătui de hoți”. Ce a ieșit, din păcate pentru Andrei și cei șapte pitici din Partidul pentru Argeș și Muscel, seamănă a cor de bocitoare sau de haiduci cu hemoroizi.

Pe deasupra, titlul bazaconiei, „Argeșul nu a pierit!”, i se potrivește ca nuca în perete lui Mircea Andrei. Pe vremea când obraznicii lui Băsescu își lăfăiau șuncile în jilțurile puterii și își afundau mâinile până la cot în avuția țării, Andrei, pe atunci senator al ciumei portocalii, anunța, aproape cu un rânjet pe față, iminenta desființare a județului Argeș. Desființarea, vă amintesc, era parte a proiectului de regionalizare gândit de regimul Băsescu.

Citiți și: OFICIAL: COPII DECEDAȚI ÎN ARGEȘ

Este și acest „imn” încă o demonstrație, la scară mică, a aflatului în treabă și a derizoriului în care băltește așa-zisa dreaptă politică din Argeș. O dreaptă ca un păcălici. Un păcălici ba lacom, ba neputincios, ba blatist, ba complice cu PSD-imea, ba toate laolaltă. De fapt, dreaptă politică în Argeș nu există. Acesta este motivul pentru care, parcă de-o veșnicie, tovarășii din PSD călăresc sălbatic și fără oprire județul (singurele pauze sunt date de procurorii anticorupție). Așa-zisa dreaptă politică din Argeș se face că face opoziție.

Jupiter 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066