New Profesional Consult 930 x 122

andreea radu

LA „ZINCA” ÎNVAȚĂ FOTOMODELUL CARE DESENEAZĂ ȘI CÂNTĂ LA PIAN ȘI CHITARĂ

Cântă la pian și chitară, desenează, e pasionată de fotografie și lucrează ca fotomodel. În vârstă de 16 ani, Andreea Radu a absolvit cursurile de pian şi de fotografie la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti și este elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional Liceal „Zinca Golescu”, la profilul Științe Sociale. Vrea să ajungă designer de interior.

Citiți și: ALERTA DE MENINGITĂ ÎI SPERIE PE ELEVII DE LA ”ZINCA”. SUTE DE ABSENȚI

„Mi-am dat seama că vreau să fac o carieră în acest domeniu atunci când în urmă cu patru luni am început să îmi decorez camera. Am ales să devin designer de interior pentru că mi se pare o meserie de viitor și pentru că îmi place. Familia și prietenii mă susțin.”, spune eleva pentru ePitești. „Sursele mele de inspiraţie sunt, în mare parte, muzica, prietenii și diverse obiecte. Voi urma Arhitectura, dar voi continua şi cu modellingul.”, adaugă Andreea Radu.

Anul trecut eleva de la „Zinca Golescu” a obținut diploma de cel mai tânăr fotomodel la Festivalul Naţional Studenţesc de Modă ”Culorile Toamnei”, eveniment desfășurat în Pitești. (Foto: Facebook Andreea Radu)

Citiți și: (VIDEO) ELEVI DE LA “BRĂTIANU” ȘI “ZINCA”, ÎMBRĂȚIȘĂRI GRATUITE

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3