930X122 MAIA

elev

O NOUĂ ÎNCADRARE: TENTATIVĂ DE OMOR

După cum v-am informat, luni, 25 ianuarie, un tânăr în vârstă de 19 ani, elev la Colegiul Național ,,Zinca Golescu’’ din Pitești, în urma unei altercaţii în trafic, pe strada Unirii, a lovit cu autoturismul său (un Peugeot) un bărbat de 47 de ani din Ştefăneşti.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

La acel moment Poliția i-a întocmit tânărului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliției, fiind lăsat în libertate.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

Cercetările au continuat, iar între timp încadrarea juridică a fost schimbată din vătămare corporală din culpă în tentativă de omor. Astăzi tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cazul este instrumentat de Parchet.

Detalii despre caz, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/video-socant-imagini-incredibile-de-la-accidentul-de-azi/ și http://epitesti.ro/stiri/halucinant-va-fi-cercetat-in-libertate/.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90