Donaris 930 x 122

fotomodel

FEMININĂ ȘI SEXY, AZI FOTOMODEL, „MÂINE” AVOCATĂ

Feminină și sexy, Mihaela Sima are 19 ani și este absolventă a Colegiului Economic ,,Maria Teiuleanu’’ din Piteşti. De doi ani lucrează ca fotomodel.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

,,Încă de mică mi-am dorit să ajung model şi până la urmă am reuşit, chiar dacă am făcut acest pas ceva mai târziu. În prezent sunt imaginea unui magazin de îmbrăcăminte din complexul Fortuna din Pitești.

Viaţa de model presupune uneori şi sacrificii. În cazul meu a fost nevoie să adopt un regim de viaţă echilibrat şi să încep să fac mai mult sport. Acum merg de două ori pe săptămână la sala de antrenamente şi nu este deloc o povară, din contră, mă duc cu plăcere.

Citiți și: FOTOMODELUL DE LA ,,DINICU GOLESCU’’

Cheia succesului în acest domeniu este să pui suflet în ceea ce faci. De asemenea, trebuie să nu uiţi niciodată că un model profesionist se adaptează oricărei situaţii și că duce la bun sfârşit o prezentare de modă sau o şedinţă foto chiar dacă pe parcurs întâmpină anumite probleme.’’, spune Mihaela Sima.

Ea se pregătește acum ca să devină studentă la Drept. Își dorește ca din punct de vedere profesional să îi calce pe urme tatălui său, care este avocat. (Foto: Facebook Sima Mihaela)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA