930 x122 grota rece

andreea barbu

LUAŢI-VĂ GÂNDUL! VOLEIBALISTA DE LA CS MIOVENI ARE IUBIT!

Este fotomodel la o cunoscută agenţie de profil din oraşul nostru şi voleibalistă la CS Mioveni. Andreea Barbu, căci despre ea este vorba, este una dintre fotomodelele din Piteşti cu cele mai frumoase, tonifiate şi lungi picioare, acestea măsurând 107 cm.

Citiți și: Argeș. O tânără a fugit cu iubitul. Familia, disperată!

Cu un aşa aspect fizic era de aşteptat că Andreea are o mulţime de admiratori. Însă, unul singur i-a furat inima. Aceştia sunt împreună de doi ani şi se înţeleg minunat.

,,Suntem împreună de aproximativ doi ani şi pot spune că ne înţelegem minunat, este tare mândru de mine. Sunt destul de ocupată cu şcoala, modellingul şi voleiul aşa că nu petrec foarte mult timp cu el, însă, încerc de fiecare dată să îi dedic tot timpul meu liber.’’, spune Andreea.

Citiți și: FOTOMODELUL DE LA ,,DINICU GOLESCU’’

Amintim că aceasta are 16 ani şi este elevă la Liceului Teoretic ,,Iulia Zamfirescu’’ din Mioveni. (Foto: Facebook Andreea Barbu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3