930 x122 grota rece

ana-maria ghiță

„HACHIKO” A EMOȚIONAT-O PÂNĂ LA LACRIMI – E FOTOMODEL ȘI ÎNVAȚĂ LA „ASTRA”

Ana-Maria Ghiţă are 18 ani şi este elevă la Liceul Tehnologic ,,Astra’’ din Piteşti. A făcut primii paşi în lumea modei sub îndrumarea mamei sale, care şi-a dorit întotdeauna să-şi vadă fiica pe podium. Acum îi este extrem de recunoscătoare, şi asta pentru că s-a îndrăgostit iremediabil de lumea modei.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Care sunt în opinia ta părţile pozitive şi cele negative ale acestei meserii?

-Ai ocazia să te descoperi, să capeţi mai multă încredere în tine, să devii mult mai sociabilă şi atentă la tot ceea ce ţine de aspectul tău fizic. Nu ştiu dacă există părţi negative… Atât timp cât eşti mereu pregătită şi îţi faci treaba așa cum trebuie, nimic rău nu se poate întâmpla.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cum se desfăşoară şedinţele foto la care iei parte? De obicei nu ieşi din cuvântul fotografului şi al stilistului sau îţi expui şi tu punctul de vedere?

-Depinde de situaţie. În general le ascult sfaturile, însă dacă îmi sunt buni prieteni îmi spun şi eu părerea.

Există vreo carte sau vreun film care te-au marcat în mod deosebit?

-Am rămas profund impresionată de ,,Hachiko’’ (n.r. – celebru film cu Richard Gere care redă povestea emoționantă a unui câine). Este un film superb, pe care îl recomand cu căldură tuturor. Iubesc mult animalele, iar acest film îţi dă o lecţie împortantă de viaţă. În mod sigur nu ai cum să nu plângi atunci când îl vizionezi.

Ce calităţi are un model de succes?

-Pentru a fi un fotomodel de succes trebuie să ai foarte multă încredere în tine, să asculţi toate sfaturile celui care te îndrumă, să ai un aspect fizic plăcut și inteligență. Este o lume frumoasă, care îți oferă momente plăcute şi unice în viaţă, dar trebuie să muncești mult și să dovedești atenție maximă pentru a te perfecţiona.

Te mai pasionează şi altceva în afară de modelling?

-Pasiunea mea era actoria, am şi făcut cursuri timp de doi ani, însă am renunțat pentru că devenise din ce în ce mai obositor să merg şi la şcoală şi la actorie. Poate pe viitor mă voi întoarce la vechea mea pasiune… Îmi place să călătoresc şi să îi ajut pe cei din jur.

Ce te vezi făcând peste câţiva ani?

-După cum spuneam, îmi place să ajut oamenii și de aceea vreau să devin medic kinetoterapeut. De asemenea, vreau să continui cu modellingul. (Foto: Facebook Ana G. Marria)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90