New Profesional Consult 930 x 122

andreea popescu

FOTOMODELUL CARE A REPREZENTAT ROMÂNIA ÎN CHINA, STUDENTĂ LA DREPT

V-o mai amintiţi pe piteșteanca Andreea Popescu, cea care a reprezentat anul trecut România la concursul internațional de frumuseţe desfășurat în China?

Citiți și: Mioveni. Se strâng relațiile economice cu China

Fotomodelul cu o carieră de invidiat a devenit în acest an studentă. Nu oriunde, ci la Facultatea de Drept din Bucureşti, demonstrând că este nu doar frumoasă, ci și inteligentă.

Amintim că în septembrie 2012 Andreea Popescu a câştigat titlul de Miss All Nations Romania în cadrul Romanian Infofashion Festival, iar anul trecut a fost desemnată Miss Tourism Planet Romania. În urma concursului din China, chiar dacă nu s-a numărat printre finaliste, piteșteanca s-a bucurat de aprecierea concurenței, dar și a gazdelor, primind titlul de cetățean de onoare al orașului Taining. (Foto: Facebook Andreea Popescu)

Citiți și: EVENIMENT ROMÂNO-CHINEZ ÎN MIOVENI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3