930 x122 grota rece

china

VIDEO INCREDIBIL! CUM AR FI FĂCUT CHINEZII PASAJUL DE LA PODUL VIILOR

Lucrările la amărâtul de pasaj rutier suspendat de la Podul Viilor din Pitești durează o eternitate. Șantierul a dat peste cap traficul rutier, ambuteiajele punându-le șoferilor răbdarea la grea încercare. De luni și luni de zile conducătorii auto înjură printre dinți Primăria lui Pendiuc și Ionică și constructorul.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

La alții, din fericire pentru ei și frustrant pentru noi, lucrurile la astfel de investiții de infrastructură de transport evoluează rapid. Imaginați-vă cam cât timp le-ar fi luat chinezilor să construiască un biet pasaj rutier aerian de doar 50 de metri lungime. Câte zile?

http://youtube.com/watch?v=B6X82g2UZOs

Citiți și: Primăvara a venit, pregătește-ți mașina: Ghid complet pentru îngrijirea vehiculului

Priviți imaginile de mai sus! Priviți cum se construiește un viaduct în China! Pentru România imaginile sunt ca decupate dintr-un film SF. Comparând ce se întâmplă acolo cu ritmul de melc puturos în care se mișcă șantierele de la noi, realizăm, încă o dată, că, măcar din punct de vedere tehnologic și al infrastructurii rutiere, suntem la ani lumină distanță de lumea modernă.

Despre bătaia de joc de la Podul Viilor puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/bataie-de-joc-traficul-sub-podul-viilor-va-ramane-inchis/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3