New Profesional Consult 930 x 122

ionica

BĂTAIE DE JOC! TRAFICUL SUB PODUL VIILOR VA RĂMÂNE ÎNCHIS

Cu puțin timp în urmă, Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, a anunţat că circulaţia auto sub Podul Viilor va rămâne închisă cel puțin până la sfârșitul acestei luni din cauza lucrărilor la pasajul rutier suspendat.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Iniţial, Primăria și Poliția anunțaseră că, închis total pe 28 septembrie, traficul în zonă va fi reluat sâmbătă, 10 octombrie. Din păcate și spre rușinea administrației locale și a constructorului, nici vorbă de așa ceva. Balamucul, cu aglomerație de nedescris, va continua.

Potrivit viceprimarului, constructorul a cerut o prelungire.

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

„Constructorul ne-a comunicat faptul că nu poate lucra dacă se circulă, pentru că vor fi macarale şi grinzi care pot pune oricând în pericol participanţii la trafic. Ne cerem scuze şoferilor, dar trebuie să înţeleagă situaţia, care este una specială. După ce pasajul va fi gata se va reveni la un trafic normal.”, afirmă Cornel Ionică.

Viceprimarul nu a comunicat o dată exactă când circulația sub Podul Viilor va fi redeschisă. Oricum, cine l-ar mai crede?

Să ne amintim cum pe 22 septembrie Primăria informa solemn că circulația va fi redeschisă pe 10 octombrie, fix la ora 19: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/circulatia-sub-podul-viilor-inchisa-pentru-13-zile/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3