930×122 CAPRA 5

cătălin oancea

ARGEȘUL CUCEREȘTE CHINA

Argeșul cucerește China. Ansamblul folcloric Plai de dor al Centrului Cultural Mioveni se pregătește intens în aceste zile, sub îndrumarea maestrului coregraf Cătălin Oancea, pentru un turneu în China.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Timp de 10 zile, în perioada 2-12 februarie, dansatorii vor fi ambasadorii orașului și ai tradițiilor populare argeșene în Beijing, la Festivalul Primăverii 2019, festival pe parcursul căruia vor susține 10 reprezentații.

Invitația pentru ansamblul folcloric din Mioveni a venit din partea Centrului Cultural de la Beijing și a Asociației de Schimburi Culturale Internaționale Beijing-Chaoyang, prin Ministerul Culturii chinez.

Citiți și: Spectacol de mare clasă!

Festivalul Primăverii este una dintre cele mai mari sărbători din Asia, care marchează celebrarea Anului Nou Chinezesc. Și în anii trecuți ansamblul folcloric Plai de dor al Centrului Cultural Mioveni a participat la acest festival.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3