New Profesional Consult 930 x 122

ambasador

FLORIN TECĂU, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL CHINEI

Președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, va participa mâine, 3 iunie, la ambasada din București a Republicii Populare Chineze la o întâlnire cu Xu Feihong, ambasadorul Chinei.

Citiți și: Mioveni. Se strâng relațiile economice cu China

La invitația diplomatului chinez, Tecău va fi însoțit de o delegație a Consiliului Județean, prilej pentru a stabili direcțiile de colaborare româno-chineză, precum și oportunitățile de investiții în Argeș.

Ambasadorul Republicii Populare Chineze la București, Xu Feihong, a ales Argeșul pentru prima sa vizită oficială de la numirea în funcție, în luna februarie, fiind impresionat de istoria și cultura județului și de prietenia cu care a fost întâmpinat de autoritățile locale și județene și de reprezentanții mediului economic și universitar. Despre vizita în Argeș din luna februarie a ambasadorului chinez, detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/steagul-rosu-al-chinei-comuniste-azi-la-loc-de-cinste-pitesti-galerie-foto/.

Citiți și: GRIPA DIN CHINA ÎI BAGĂ ÎN CARANTINĂ PE ARTIȘTII ANSAMBLULUI PLAI DE DOR

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3