930 x122 grota rece

Arges

RĂZBOI ÎN PSD ARGEȘ

Trei persoane şi-au anunţat intenţia să reprezinte PSD în acest an în alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean Argeş.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Surse din partid susţin că ultimul cuvânt în desemnarea candidatului PSD îl vor avea primarii social-democrați. Războiul politic se poartă între Ion Mînzînă, vicepreşedinte al PSD Argeş, care are o puternică susţinere în sudul judeţului şi din partea unor parlamentari cu experienţă şi influenţă (cum este senatorul Constantin Tămagă), şi Florin Tecău, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, care a lucrat nemijlocit cu toţi primarii PSD din Argeș.

Cel de al treilea înscris în cursa internă, consilierul judeţean Dan Manu, ar putea beneficia de suportul primarilor PSD din zona Mioveni, deoarece candidează la cererea senatorului de Mioveni Şerban Valeca, senator care este și liderul PSD Argeș, dar sunt slabe șanse ca doctorul Manu să fie desemnat candidatul social-democrat pentru șefia Consiliului Județean.

Citiți și: Tânăr din Argeș, vaccinat, răpus de rujeolă! Avea și alte afecțiuni

Amintim că preşedintele Consiliului Judeţean va fi ales din nou de consilierii judeţeni, iar nu de populație.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3