Donaris 930 x 122

china

INEDIT LA NOUL SPITAL DIN MIOVENI – MEDICI DIN CHINA

Astăzi la Palatul Bragadiru din Capitală se va semna acordul de cooperare în domeniul medicinei tradiționale chineze între Administrația Medicinei Tradiționale Chineze a provinciei Sichuan (prin Spitalul Clinic Universitar din Changdu) și Orașul Mioveni, prin Spitalul ”SF.Spiridon”. Acordul de cooperare va fi valabil pentru următorii 5 ani și este primul în domeniul medical încheiat între cele două țări.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Evenimentul va avea loc în prezența autorităților din Mioveni, a conducerii Consiliului Județean Argeș, a reprezentanților Ambasadei R.P. Chineze în România și ai Ministerului Sănătății din China.

Medicii și specialiștii chinezi vor să înființeze un centru de medicină tradițională chineză în incinta viitorului nou spital care construiește în Mioveni (foto 1), spital pe care să-l doteze și în care să lucreze și doctori din China.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Amintim că ieri în Mioveni a avut loc vizita unei delegații de medici, profesori universitari și specialiști în medicină tradițională chineză de la Spitalul Clinic Universitar din Changdu și Universitatea de Medicină Tradițională Chineză din provincia Sichuan. Vizita a fost ca urmare a semnării, în 2015, a unui memorandum – cadru de cooperare în domeniul medicinei tradiționale chineze între județul Argeș și Administrația Medicinei Tradiționale Chineze a provinciei Sichuan. Oaspeții chinezi au vizitat Catedrala ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Mioveni și șantierul viitorului nou spital din oraș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90