New Profesional Consult 930 x 122

china

FLORIN TECĂU, ULUIT ÎN CHINA: „IMPRESIONANT!!!”

Revenit în această săptămână din China, acolo unde a fost în vizită oficială, Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, a prezentat astăzi, în conferinţă de presă, câteva impresii.

Citiți și: Argeș. Vizită fulger de la cel mai înalt nivel!

Dincolo de semnarea unor memorandumuri de colaborare care rămâne de văzut cum şi dacă se vor materializa, Tecău s-a declarat uluit de ceea ce i-a fost dat să vadă în China.

„Am fost în provincia Sichuan. Are 90 de milioane de locuitori şi o capitală de două ori cât Argeşul ca suprafaţă şi cu 15 milioane de locuitori! Autostrăzile trec prin mijlocul oraşului, au râuri artificiale și sute de blocuri turn noi! Totul e nou şi curat! Oamenii sunt calmi, deşi muncesc şi sâmbăta şi duminica.

Citiți și: Vizită importantă la Uzina Dacia din Mioveni!

Am fost şi în ceea ce ei numeau o comună: are 410.000 de locuitori şi 10 sate! Acolo am văzut cea mai mare cultură de ceai verde din lume. Este totul absolut impresionant!!!”, a spus Tecău. (Foto 1 provincia Sichuan: mondonews.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90