930 x122 grota rece

diana andreea mandoiu

FOTOMODEL, VIITOARE POLIȚISTĂ – ESTE ELEVĂ LA „ION BARBU”

Se numeşte Diana Andreea Mandoiu, are 17 ani şi este elevă la Liceul Teoretic ,,Ion Barbu’’ din Piteşti. De un an încoace lucrează ca fotomodel, dar visul ei cel mai mare este să devină poliţistă.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Ce te-a determinat să te înscrii la o agenţie de modelling?

-La început am fost sfătuită de mai multe persoane să fac acest pas. Mai apoi, odată cu trecerea timpului, mi-am dat seama că am o reală atracţie către lumea modei. Prin urmare, am decis să mă înscriu la cursuri şi pot spune acum că am luat cea mai bună decizie. La început am avut foarte multe emoţii, dar pe parcurs m-am acomodat.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Care este cel mai cunoscut designer pentru care ai prezentat?

-Am prezentat în cadrul unui eveniment creaţiile designerului Andreea Iordache.

Ai un model favorit?

-Îmi place Emma Dumitrescu. Este câştigătoarea primului sezon al emisiunii tv ,,Next top model’’. De atunci o admir foarte mult.

Ai luat în calcul posibilitatea de a te înscrie şi tu la această emisiune-concurs?

-Da, la un moment dat m-am gândit, fiind încurajată în acest sens şi de prieteni. Însă nu am fost sigură pe mine, sunt puţin mai emotivă. Oportunitatea a trecut, iar acum regret că nu am făcut pasul respectiv.

Ce calităţi ar trebui să aibă o fată care îşi doreşte o carieră de model?

-În primul rând trebuie să aibă atitudine, un aspect fizic plăcut şi o cultură generală destul de bogată, frumuseţea nu este de ajuns.

Ce altceva te mai pasionează?

-Modellingul este singura mea pasiune, dar îmi place mult să citesc şi să călătoresc. Nu am avut încă ocazia să vizitez alte ţări, însă aș vrea să văd Franţa.

Ce vei face după terminarea liceului?

-Îmi doresc să mă înscriu la Academia de Poliţie și sper ca pe viitor să fiu o bună poliţistă. (Foto: Facebook Diana Andreea Mandoiu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90