Donaris 930 x 122

actorie

O ACTRIȚĂ MODEL

Alexandra Maria Voicescu are 17 ani, locuieşte în comuna argeșeană Mărăcineni şi este elevă la Liceul Teologic Penticostal ,,Elim’’ din Piteşti. De circa un an de zile face parte din trupa de teatru ,,Robertto’’ şi este şi fotomodel.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

,,Încă de mică îmi imaginam cum este să te afli pe scenă şi să primeşti ropote de aplauze din partea publicului. Acum am şansa să trăiesc asemenea experiențe. Pot spune că mă descurc bine, nu îmi ia mult timp să intru în pielea personajului. Cel mai mult mă reprezintă personajele dramatice.

Îmi doresc ca pe viitor să pot continua atât cu actoria, cât şi cu modellingul. După ce voi termina facultatea în România, facultatea de regie, film sau teatru, sper să am oportunitatea să plec într-o altă ţară, acolo unde mă voi putea bucura de mai multe beneficii decât aici.’’, spune ea.

Citiți și: FEMININĂ ȘI SEXY, AZI FOTOMODEL, „MÂINE” AVOCATĂ

Alexandrei îi mai place şi street dance-ul. (Foto: Facebook Alexandra Ale)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90