930×122 CAPRA 5

elena amina drăghiță

MISS BOBOC DE LA „NENIȚESCU” A FILMAT PRIMA EI RECLAMĂ

Elena Amina Drăghiţă, fotomodelul în vârstă de 15 ani care deține titlul de Miss Boboc al Colegiului Tehnic ,,Costin D. Neniţescu’’ din Piteşti, a consemnat o premieră în cariera ei: a filmat pentru întâia dată un spot publicitar.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

Alături de alte două colege de la agenţia la care lucrează, printre care şi Alisa Moise, Amina a filmat pentru promovarea unui cunoscut magazin din Pitești.

,,A fost pentru prima dată când am apărut într-o reclamă. Am trăit o experienţă nouă şi unică în acelaşi timp. Mă bucur nespus că m-am numărat şi eu printre cei aleşi. Urmează ca reclama să fie difuzată pe panoul publicitar electronic de pe fațada magazinului.’’, spune Amina.

Citiți și: FEMININĂ ȘI SEXY, AZI FOTOMODEL, „MÂINE” AVOCATĂ

Despre ea puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/amina-sedinta-foto-pe-un-picior-de-plai-pe-o-gura-de-rai/. (Foto: Facebook Ami)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90