Donaris 930 x 122

fotomodel

O OLTEANCĂ FACE ÎN PITEȘTI CARIERĂ ÎN MODELLING (GALERIE FOTO)

În vârstă de 19 ani, Gabriela Andra Ardelean este originară din Slatina, județul Olt. A locuit timp de șapte ani în Mioveni, iar în urmă cu doi ani s-a stabilit în Piteşti. Activează ca fotomodel.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

,,De mult timp admiram din exterior lumea modellingului. În urmă cu trei ani am luat parte la o şedinţă foto pentru un atelier. Mi-a plăcut atât de mult încât nu mi-aş mai putea vedea viaţa fără această meserie. Nu am acceptat să merg la nicio agenţie, am preferat să lucrez pe cont propriu.’’, spune Gabriela.

Preferatele sale sunt şedinţele foto în aer liber, pentru că îi creează întotdeauna o stare de bine. Nu ar refuza niciodată un shooting la mare altitudine.

Citiți și: ADIO RESTRICȚII! CALE LIBERĂ PENTRU ȘOFERI

În prezent la liceu, ar vrea să urmeze cursurile unei facultăți de știinţe politice sau ale Academiei de Studii Economice din București. De asemenea, și-ar dori să lucreze ca PR sau în televiziune. (Foto: Facebook Gabriela Ardelean)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90