930 x122 grota rece

concursuri

ISU ARGEȘ BATE TOT

ISU Argeș bate tot. Cei mai buni pompieri din zonă.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Lotul reprezentativ al ISU Argeș a câștigat faza zonală a Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.

Concursurile, organizate recent de ISU Olt, au o tradiție de peste 40 de ani și se desfășoară în fiecare an cu scopul îmbunătățirii deprinderilor specifice pentru intervenția în situații de urgență.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

La această etapă au participat echipaje din Argeș, Giurgiu, Teleorman și Olt.

Întrecerile s-au desfășurat la sediul ISU Olt și pe stadionul „1 Mai” din Slatina. Echipajele au avut de parcurs patru probe de concurs: scara de fereastră, pista cu obstacole pe 100 de metri, ștafeta de 4×100 de metri și realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă.

După parcurgerea tuturor probelor, competiția a fost câștigată de pompierii argeșeni, podiumul fiind completat de echipele Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Teleorman și Olt.

“Le mulțumim colegilor noștri pentru efortul depus și pentru că, indiferent de activitatea desfășurată, fie intervenție, fie pregătire, fac cinste armei pompierilor.”, transmite ISU Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90