New Profesional Consult 930 x 122

diaconu

MIRCEA DIACONU, ÎN TOPUL EUROPARLAMENTARILOR CHIULANGII

Eurodeputatul independent din Muscel Mircea Diaconu, membru al Grupul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE), a fost prezent anul trecut la 69,72% din voturile din plenul PE. El figurează pe locul trei în topul celor mai slabe prezenţe ale românilor în Parlamentul European întocmit de către VoteWatch.eu.

Citiți și: Decizie care afectează toți șoferii!

Diaconu a luat cuvântul de două ori în plen, a făcut un raport despre o abordare integrată a patrimoniului cultural european, în calitate de raportor, şi un raport despre filmul european în era digitală, în calitate de raportor alternativ. De asemenea, Diaconu a făcut un aviz referitor la posibilitatea de a extinde protecţia indicaţiilor geografice ale Uniunii Europene la produsele neagricole şi unul referitor la recomandările Comisiei Europene privind negocierile pe marginea Parteneriatului transatlantic pentru comerţ şi investiţii (TTIP). Diaconu a mai făcut două propuneri de rezoluţie, o declaraţie scrisă şi a adresat şase întrebări parlamentare în 2015.

Pe primele două locuri sunt Adina Vălean (soţia lui Crin Antonescu) şi Dan Nica. Eurodeputatul independent Cristian Preda, membru al grupului Partidului Popular European (PPE), a avut cea mai mare prezenţă la voturile din PE, respectiv 99,37%, potrivit datelor de pe VoteWatch.eu.

Citiți și: PRO ROMÂNIA ARGEȘ, LA PARLAMENTUL EUROPEAN

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90