930 x122 grota rece

bogdan ivan

PRO ROMÂNIA ARGEȘ, LA PARLAMENTUL EUROPEAN

La invitația europarlamentarului Laurențiu Rebega, o delegație a PRO România Argeș a efectuat, în perioada 1-2 februarie, o vizită la sediul Parlamentului European (PE) din Bruxelles (Belgia).

Citiți și: Decizie care afectează toți șoferii!

Dintre cei prezenți la Parlamentul European, îi amintim pe: Remus Brăguţă, Ştefan Grigorescu, Flavius Panţurescu, Adrian Janţă, Florian-Marius Rizea, Fabian Păsărică, Cristina Beşleagă, Nicolae-Adrian Simescu, Robert – Ion Vlad, Alin-Marius Voicu, Vlăduţ – Gabriel Dobrişan, George – Gabriel Sîrbu, Ştefan – Daniel Angelescu, Nicoleta-Mihaela Buţan, Ionela – Claudia Moldoveanu, Andrei – Muhemmed Chiuţă și Marian Rădulescu.

Membrii PRO România Argeș au fost interesați să afle cum lucrează cei peste 700 de europarlamentari, cum sunt reprezentate interesele statelor membre ale Uniunii Europene, dar și modalitatea de funcționarea a instituțiilor europene.

Citiți și: Un piteștean de 36 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 4! Ce a scris în biletul de adio

Pentru a putea implementa la un moment dat în România același sistem, reprezentanții PRO România Argeș au purtat mai multe discuții cu eurparlamentarul Laurențiu Rebega, dar și cu unul dintre diplomații Parlamentului European despre organele politice ale Parlamentului European, comisiile, delegațiile și grupurile politice care ghidează activitățile Parlamentului.

Totodată, accesarea fondurilor europene, infrastructura, agricultura, dar și migrația au fost unele dintre temele abordate. S-a discutat și despre faptul că în anul 2019 România va prelua președinția Consiliului European.

Liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan, a precizat, despre vizita delegației la Parlamentul European, că ”membrii organizației se implică activ în problemele existente în societate. Dezvolatarea unui stat membru al Uniunii Europene depinde, în mare parte, de deciziile care se iau la nivelul instituțiilor europene, dar și de modalitatea în care acestea se implementează la nivelul fiecărei țări.

Funcționarea instituțiilor europene are un efect direct asupra fiecărui stat, inclusiv asupra României. Membrii PRO România Argeș au vrut să vadă care este activitatea factorilor decidenți europeni. Astfel, la un moment dat, România va avea o altă viziune datorită unei politici #altfel.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90