930×122 CUMPANA 5

bogdan ivan

„CIOLACU ŞI PARLAMENTARII USR DEMISIONEAZĂ? MAREA PĂCĂLEALĂ DIN PARLAMENT!”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, precum și toți parlamentarii USR, au anunțat seara trecută că ȋși vor da demisiile din Parlament pentru a nu beneficia de pensiile speciale. Bogdan Ivan, candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, spune că aceste gesturi reprezintă o ȋncercare de a păcăli alegătorii și că, dacă și-ar dori cu adevărat, senatorii și deputații ar putea abroga legea pensiilor speciale. PRO România ar vota o astfel de inițiativă.

Citiți și: Consilierul județean Argeș, Bogdan Ivan, alături de Felix Goldbach 

“Cred că toți românii și-au dat deja seama că asistăm la un circ ieftin din partea “opoziției” PSD și USR. Domnul Ciolacu degeaba ȋși dă demisia, că tot va primi pensie specială, are alte mandate ȋn spate. E o mare păcăleală aici, cu două săptămâni ȋnainte de alegeri.

Dacă și-ar dori cu adevărat, parlamentarii PSD și cei ai USR ar putea să pună legea pensiilor speciale pe ordinea de zi și să voteze abrogarea ei. PRO România a propus deja  acest lucru și a anunțat că toți colegii noștri deputați și senatori ar vota o astfel de inițiativă.

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA), MESAJ DE 1 DECEMBRIE – SĂ IUBIM ŞI SĂ APRECIEM MAI MULT, ROMÂNIA, ZILNIC!

Există și varianta în care Guvernul Orban, în loc de populisme, vine cu o OUG prin care abrogă pensiile speciale pentru parlamentari. Asta s-ar aplica de îndată, pentru toată lumea, nu doar pentru domnul Ciolacu sau USR-iști.

Nu poți să vii și să spui că n-ai bani de alocații, de pensii, de salarii, de un venit minim de criză pentru cei cu venituri foarte mici, de sprijin economic pentru companii, dar tu să dai pensii speciale parlamentarilor. Aici este de fapt problema!”, spune liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

New Profesional Consult 570×90