930X122 MAIA

bogdan ivan

VIDEO: EUROPARLAMENTARUL CORINA CREȚU A VENIT ÎN ARGEȘ PENTRU A-I SUSȚINE PE CANDIDAȚII PRO ROMÂNIA

În weekend-ul care s-a încheiat, europarlamentarul Corina Crețu a efectuat o vizită în județul Argeș pentru a-i susține pe candidații PRO România la alegerile locale din 27 septembrie.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”
A trecut prin Pitești, Mioveni, Câmpulung și Curtea de Argeș și și-a arătat încrederea într-un scor care, la scrutinul de la finele acestei săptămâni, să reconfirme ascensiunea partidului.
Fost comisar european și actual europarlamentar, doamna Crețu este cel mai competent politician român atunci când vorbim de fonduri europene. Cu sprijinul său, viitorii primari și viceprimari ai PRO România Argeș vor dezvolta proiecte prin care să atragă astfel de fonduri nerambursabile la noi în județ. Împreună ÎmPROspătăm Argeșul!„, a spus Bogdan Ivan,  liderul PRO România Argeș.

„M-am bucurat să îi întâlnesc la Pitești, Mioveni, Câmpulung și Curtea de Argeș pe candidații PRO România Argeș la Primării, Consilii Locale și Consliul Județean. 

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA): VOTUL DIN 6 DECEMBRIE, CEL MAI IMPORTANT DIN ULTIMELE DECENII!
Mult succes, Grecu Dumitru – candidatul PRO România la funcția de Președinte al Consiliului Județean Argeș, Liviu Stancu – candidatul PRO România la funcția de Primar al Piteștiului și Ivan Bogdan – coordonatorul PRO România Argeș, precum și tuturor celorlalți candidați PRO România!”, a spus Corina Crețu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90