930X122 MAIA

bogdan ivan

Consilierul județean Argeș, Bogdan Ivan, alături de Felix Goldbach 

Consilierul județean Argeș, Bogdan Ivan, alături de Felix Goldbach la premiera „Tango Amore” de la Teatrul Alexandru Davila. 

Citiți și: Premieră în Argeș! Se va face un lucru incredibil

În perioada 22-23 ianuarie, la Teatrul Alexandru Davila a avut loc două seri de premieră. Este vorba despre spectacolul ”Tango Amore”  care a fost pus în scenă de compartimentul de balet.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

În ambele seri sala a fost plină.

Chiar dacă regulile impuse de pandemie nu au fost date uitării, publicul a fost numeros, semn că oamenilor le este în continuare dor de normalitate.

Balerinii le-au oferit spectatorilor două seri în ritm de dans, pline de pasiune.

Spectacolul a fost sprijinit de către Consiliul Județean Argeș.

Prezent la premieră a fost și consilierul județean Bogdan Ivan.

Apreciez faptul că managerul Teatrului Alexandru Davila, chiar și în aceste condiții grele de pandemie, a reușit să pună în scenă, alături de echipa de profesioniști a teatrului, un spectacol foarte bun așa cum a fost spectacolul Tango Amore. Le doresc succes în continuare!”, declară acesta.

Felix Goldbach, managerul Teatrului Alexandru Davila, despre premieră:

În calitate de manager al Teatrului Alexandru Davila a fost prima premieră pe stagiunea pe anul 2022, stagiunea 2021-2022. Este vorba de premiera de la secția de Revistă în care compartimentul de balet a pus în scenă spectacolul „Tango Amore”. Premiera a avut loc pe data de 22-23 ianuarie 2022, începând cu ora 19.00, în sala mare a Teatrului Davila. Este premiera care a pus în valoare compartimentul de balet. S-a demonstrat că avem o companie de balet bună și pregătită pentru viitoare proiecte foarte mari.

Regia – Beatrice Rancea, coregrafia – Amalia Mîndruțiu, scenografia – Miruna Varodi, asistent coregrafie – Mihail Mîndruțiu, plus prim balerinii și soliștii, Andreea Dragnea, Andreea Drugulescu, Mirela Irinel Dumitru, Denisa Mikesz, Maria Popa, Liliana Preda, Ramona Titov, Ruxandra Tomescu, Gabriela Stanciu, Valentin Dobriță, Silviu Dobriță, Adrian Golescu, Daniel Maricescu, Vlad Sandu. La regia tehnică l-am avut pe Gabriel Bucătaru, sunetiștii – Cristian Ilina și Eduard Iordache, iar la Lumini Cristian Nica.

A fost un spectacol în care ne-a sprijinit Consiliul Județean Argeș, împreună cu sponsorii principali pe care i-am avut aproape de noi.

Sunt fericit pentru că după 7 luni de management, chiar dacă am venit la final de stagiune, într-un an bugetar făcut de fostul manager, acum pot să intru într-o linie dreaptă în care îmi doresc foarte mult, către 3 compartimente, cel de Dramă, Revistă și Așchiuță, care vreau să aibă câte o premieră în 2022.

Publicul l-am simțit din toamna lui 2021 că vrea să vină la teatru. Cererea a fost foarte mare, publicul a decis ca noi să avem două seri de premieră. Sala a fost plină, s-a jucat cu casa închisă. Publicului îi mulțumim și ne dorim să fie în continuare aproape de noi. A fost o mare bucurie și o normalitate. Teatrul piteștean merită un viitor de statut de teatru național.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90