Donaris 930 x 122

bogdan ivan

VIDEO: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA) – TESTAREA ÎN MASĂ, SINGURA SOLUŢIE PENTRU A LIMITA RĂSPÂNDIREA VIRUSUL ŞI A EVITA FALIMENTUL ŢĂRII!

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan, a mărturisit zilele trecute că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, ȋntr-o postare pe pagina sa de Facebook. Liderul filialei județene a PRO România spune că, cel mai probabil, a intrat ȋn contact cu un alt purtător, care nu avea simptome și că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program național de testare în masă.

Citiți și: Consilierul județean Argeș, Bogdan Ivan, alături de Felix Goldbach 

 

 

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA), MESAJ DE 1 DECEMBRIE – SĂ IUBIM ŞI SĂ APRECIEM MAI MULT, ROMÂNIA, ZILNIC!

“Am ȋnregistrat acest video cu puțin ȋnainte să aflu că sunt pozitiv și trăiesc acum, situația despre care vorbeam aici. Deși am respectat toate regulile și am avut mare grijă, ȋncă din martie, se pare că nu am reușit să evit coronavirusul. Cel mai probabil, la fel ca majoritatea celor care se află ȋn situația mea, am intrat ȋn contact cu un alt purtător, care nu avea simptome.

Iată de ce acest program național de testare ȋn masă pe care ȋl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi, dar și pentru economia națională. E singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării, pentru a deschide școlile, pentru a scădea presiunea pe spitale și pentru a da afacerilor românești o gură de aer”, afirmă Ivan Bogdan.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90