930 x122 grota rece

bogdan ivan

VIDEO: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA) – TESTAREA ÎN MASĂ, SINGURA SOLUŢIE PENTRU A LIMITA RĂSPÂNDIREA VIRUSUL ŞI A EVITA FALIMENTUL ŢĂRII!

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan, a mărturisit zilele trecute că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, ȋntr-o postare pe pagina sa de Facebook. Liderul filialei județene a PRO România spune că, cel mai probabil, a intrat ȋn contact cu un alt purtător, care nu avea simptome și că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program național de testare în masă.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

 

 

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

“Am ȋnregistrat acest video cu puțin ȋnainte să aflu că sunt pozitiv și trăiesc acum, situația despre care vorbeam aici. Deși am respectat toate regulile și am avut mare grijă, ȋncă din martie, se pare că nu am reușit să evit coronavirusul. Cel mai probabil, la fel ca majoritatea celor care se află ȋn situația mea, am intrat ȋn contact cu un alt purtător, care nu avea simptome.

Iată de ce acest program național de testare ȋn masă pe care ȋl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi, dar și pentru economia națională. E singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării, pentru a deschide școlile, pentru a scădea presiunea pe spitale și pentru a da afacerilor românești o gură de aer”, afirmă Ivan Bogdan.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3