930×122 CAPRA 5

liviu stancu

LIVIU STANCU: CAMPANIA PRO ROMÂNIA A PRODUS REZULTATE CHIAR ÎNAINTE DE ALEGERI!

 

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Concluzia candidatului Liviu Stancu, avocatul care în bătălia pentru funcția de primar al municipiului Pitești a preferat să ia orașul la picior, aproape stradă cu stradă, este următoarea: „Campania PRO ROMÂNIA a produs rezultate chiar înainte de alegeri!„.

„O experiență în care am reușit să primim răspuns la întrebarea dacă Programul de guvernare municipală PRO ROMÂNIA inițiat de candidatul Liviu STANCU este adecvat orașului. Realitatea este însă mult mai cruntă, cele 15 măsuri URGENTE pe care le-am inclus în proiectul nostru urmând a fi completate cu ce am văzut pe teren.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Piteștiul din cartiere nu are nimic comun cu centrul. Adevăratul Pitești este între blocuri, acolo unde maldărele de gunoaie zac neridicate, unde proprietatea publică este o imensă pârloagă, unde o administrație obtuză a refuzat a lua bani europeni  care veneau gratis pentru reabilitarea blocurilor și școlilor.  Aici, între blocuri am văzut problemele de zi cu zi ale oamenilor, am scris despre ele si ne-am implicat in rezolvarea lor.

Surpriză! Înainte de alegeri, eforturile noastre chiar au început să producă efect: sub presiunea creată de PRO ROMÂNIA, s-au trezit adversarii noștri politici anunțând că vor iniția pusul sârmelor de rufe la loc! Si asta după ce, parte din programul nostru, lansat cu două săptămâni înaintea tuturor  a început să se regăsească si la competitorii politici. Bravo, domnilor, idei mai avem, așa că PRO ROMÂNIA vă va oferi permanent soluții de practici pentru o bună administrare.

Astăzi se termină o lună in care ne-am prezentat celor care vor veni la vot.

Echipa PRO ROMÂNIA a oferit Piteștiului, pentru prima oară în ultimii 30 de ani, imaginea unor politicieni exact pe dos față de cei de până acum. Începând cu subsemnatul, avocat de un sfert de veac, secretar de stat in Ministerul Justiției , si continuând cu fiecare dintre cei de pe lista de consilieri, cu toții ne știm bine treaba acolo unde lucrăm. Ideile noastre privind administrarea orașului nu sunt povesti scrise de unii special pentru campania electorală ci măsuri verificate cu specialiști pe domenii. Ne-am asumat cu curaj dezbaterile electorale și nu am fugit precum cei din PSD sau PNL de la întâlnirile față în față.

Campania noastră a produs efecte înainte chiar de alegeri: oamenii au înțeles un lucru, acela că PRO ROMÂNIA este și va fi în alianță NUMAI CU CETĂȚENII!

Haideți la vot, să nu ratăm momentul în care împreună  putem să schimbăm orașul, așa cum vă doriți!”, spune Liviu Stancu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3