930×122 CUMPANA 5

dumitru grecu

VIDEO: DUMITRU GRECU (PRO ROMÂNIA), “UN OM CU VIZIUNE PENTRU DEZVOLTAREA ARGEȘULUI”

După 30 de ani de conducere PSD, e nevoie de un alt fel de președinte, de „un om din mijlocul oamenilor, un profesionist în management, un specialist în fonduri europene, un om cu bun simț care are ca obiectiv interesul argeșenilor si nu al politicienilor, un om cu viziune pentru dezvoltarea Argeșului”.

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA): VOTUL DIN 6 DECEMBRIE, CEL MAI IMPORTANT DIN ULTIMELE DECENII!

O spune chiar candidatul PRO România la conducerea Consiliului Județean, Dumitru Grecu. Președintele partidului îl consideră cea mai potrivită alegere pentru Argeș.

Iată mesajul lui Victor Ponta pentru susținerea cunoscutului om de afaceri în prag de alegeri (VIDEO):

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA) ȊNDEAMNĂ ALEGĂTORII SĂ ANALIZEZE CANDIDAȚII, ȊN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ DE CAMPANIE

 

De altfel, în weekend, Dumitru Grecu a primit încurajări din partea europarlamentarului Corina Crețu (PRO România), care și-a exprimat încrederea în potențialul managerial al candidatului partidului la scrutinul de duminică și l-a asigurat de sprijinul său în implementarea proiectelor pe care le are pentru Argeș.

„Mulțumim doamnei Corina Crețu pentru că a venit în Argeș spre a ne asigura pe noi toți cei din Pro România de sprijinul său necondiționat în tot ceea ce înseamnă accesarea fondurilor europene pentru proiectele destinate unui trai mai bun al argeșenilor”,  a spus Dumitru Grecu.

Donaris 555×222

Comentarii

570×90 MAIA