New Profesional Consult 930 x 122

dumitru grecu

VIDEO: DUMITRU GRECU (PRO ROMÂNIA), “UN OM CU VIZIUNE PENTRU DEZVOLTAREA ARGEȘULUI”

După 30 de ani de conducere PSD, e nevoie de un alt fel de președinte, de „un om din mijlocul oamenilor, un profesionist în management, un specialist în fonduri europene, un om cu bun simț care are ca obiectiv interesul argeșenilor si nu al politicienilor, un om cu viziune pentru dezvoltarea Argeșului”.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

O spune chiar candidatul PRO România la conducerea Consiliului Județean, Dumitru Grecu. Președintele partidului îl consideră cea mai potrivită alegere pentru Argeș.

Iată mesajul lui Victor Ponta pentru susținerea cunoscutului om de afaceri în prag de alegeri (VIDEO):

Citiți și: SONDAJ: PRO ROMÂNIA AJUNGE LA APROAPE 10% INTENȚIE DE VOT, CU O SĂPTĂMÂNĂ ȊNAINTE DE ALEGERILE PARLAMENTARE

 

De altfel, în weekend, Dumitru Grecu a primit încurajări din partea europarlamentarului Corina Crețu (PRO România), care și-a exprimat încrederea în potențialul managerial al candidatului partidului la scrutinul de duminică și l-a asigurat de sprijinul său în implementarea proiectelor pe care le are pentru Argeș.

„Mulțumim doamnei Corina Crețu pentru că a venit în Argeș spre a ne asigura pe noi toți cei din Pro România de sprijinul său necondiționat în tot ceea ce înseamnă accesarea fondurilor europene pentru proiectele destinate unui trai mai bun al argeșenilor”,  a spus Dumitru Grecu.

555×222  MAIA

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90