NOR CURIER 930X122

dumitru grecu

“HAIDEȚI SĂ VOTĂM CU TOȚII UN MANAGER!”. MESAJ PENTRU SUSȚINEREA LUI DUMITRU GRECU LA ȘEFIA CJ ARGEȘ VENIT DIN PARTEA UNUI OM DE AFACERI

Candidatul PRO România la șefia CJ Argeș – omul de afaceri Dumitru Grecu – are susținerea a mii de oameni de afaceri din județ (și nu doar a lor). Performanțele sale în mediul antreprenorial îl recomandă, spun suținătorii săi, și pentru managerierea județului.
Iată ce scrie o întreprinzătoare din Argeș pe pagina candidatului PRO România:
„Stimați parteneri din turism de pe Valea Argeșului. Persoana ce poate sprijini mediul de afaceri din turism de pe Valea Argeșului constituit din cazare, alimentație publică, transport, comerț, agrement pe lacul Barajului Vidraru și alte activități și servicii conexe turismului este dl. Dumitru Grecu, candidat la președinția Consiliului Județean Argeș. Haideți să votam cu toții un manager cu o mare expertiză în turism!
Este singura persoană care s-a luptat ani de zile cu instituțiile statului în calitate de simplu cetățean, sau ca Președinte al Asociației Turistice Transfăgărășan, pentru ca Transfăgărășanul să fie deschis cel puțin 6 luni de zile din an, a inițiat proiecte pentru o pârtie de schi și alte forme de agrement, a făcut demersuri pentru redeschiderea Cetății Poienari – cel mai important reper turistic al nostru – cetate închisă din cauza urșilor ajunși (?) în zonă în ultimii ani.
Toate acestea le a făcut pe banii și timpul domniei sale, ca persoana căreia îi pasa de ce se întâmplă în jur. Dacă în calitate de președinte al asociației nu l-am sprijinit, haideți să-l votam Președinte la Consiliul Județean, postura din care va putea să facă multe lucruri pentru turismul argeșean”, spune femeia de afaceri ( postarea, AICI!).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90