930×122 CAPRA 5

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: LE CER DE URGENȚĂ TUTUROR PRIMARILOR DIN JUDEȚ SĂ ȊI SCUTEASCĂ DE PLATA CHIRIEI ȊN PIEȚE PE MICII PRODUCĂTORI

Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș, principalul candidat al filialei la Camera Deputaților, face, către autoritățile locale, un apel la solidaritate pentru sprijinirea micilor producători.
„Le cer de urgență tuturor primarilor din județ să ȋi scutească de plata chiriei ȋn piețe pe micii producători români, ȋn următoarele trei luni!
Dacă Guvernul a venit cu o asemenea măsură aberantă, care ȋi falimentează, practic, haideți să dăm dovadă de solidaritate și să ȋi ajutăm noi, pe plan local!
Fac apel ȋn special la primarii din orașele mari, precum Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung sau Costești. Bugetele locale nu stau ȋn banii aceștia, dar familiile agricultorilor, da. Unii nu au altă sursă de venit decât produsele pe care le cultivă și le vând ȋn piețe, nu putem să ȋi lăsăm fără niciun leu, acum, ȋn prag de iarnă. Trebuie să fim oameni, ȋnainte de toate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Pai oamenii abia își plătiseră chiria pe taraba . Ar trebui sa se restituie suma plătită.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90