930×122 CAPRA 5

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: TOȚI ROMÂNII AU DREPTUL LA SĂNĂTATE, PRIN CONSTITUȚIE, NU DOAR FUNCȚIONARII!

După ce presa a dezvăluit că Ministerul Sănătății vrea să vaccineze ȋntâi angajații din sistemul central de stat și apoi populația, Bogdan Ivan, candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, a criticat dur Guvernul și a acuzat că se ȋncalcă dreptul românilor la sănătate, drept garantat prin Constituție.

Citiți și: B. Ivan: PRO România, partid de opoziție sau unul căruia îi plac partidele la putere?

“Toți cetățenii români au dreptul la sănătate garantat prin Constituție, indiferent de vârstă, sex sau ocupație! Funcționarii publici NU sunt mai presus de restul populației! Iar Guvernul nostru a decis că vaccinarea anti coronavirus să se desfășoare în etape, ȋn primul rând urmând să fie imunizate mai multe categorii de bugetari, în timp ce „în ultima etapă va fi vaccinată populația generală”.

 

Citiți și: Consilierul județean Argeș, Bogdan Ivan, alături de Felix Goldbach 

 

Cum să se gândească cineva, vreodată, să vaccineze ȋntâi funcționărimea din ministere și apoi bolnavii de cancer, diabeticii și alte persoane cu boli cronice? Asta deja nu mai ține de politică, e lipsă de bun simț și de omenie.

Vă mai amintiți cum, la începutul pandemiei, când a trebuit să fie votat Guvernul Orban, PNL a decretat să fie testat tot Parlamentul pentru a merge la vot, într-o perioadă în care ȋn țară nu erau mai deloc teste? Ei bine, nici după aproape 10 luni, ȋn care au murit mii de oameni, nu renunță la logica asta cinică.

 

 

Pe zi ce trece, Guvernul liberal susținut de PSD devine o amenințare tot mai mare pentru România. Acțiunile lor trebuie să ne mobilizeze să mergem la vot pe 6 decembrie și să-i trimitem acasă!”, a declarat Bogdan Ivan.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90