EcoMoto 930×122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: „O PREZENŢĂ MASIVĂ LA VOT ÎNSEAMNĂ SANCŢIONAREA ACTUALEI CLASE POLITICE ŞI RESETAREA PARTIDELOR MARI”

Bogdan Ivan este de părere că, dacă duminică vom avea o prezență masivă la vot, harta politică a României, pentru următorii patru ani, va arăta altfel. Potrivit liderului PRO România Argeș, alegătorii din județ au o alternativă reală la tot ce a fost până acum – PRO România – un partid tânăr, cu o viziune modernă, orientată către viitor.

Citiți și: B. Ivan: PRO România, partid de opoziție sau unul căruia îi plac partidele la putere?

“Părerea mea și a formațiunii din care fac parte, o știți deja, aceste alegeri trebuiau organizate după ȋncetarea pandemiei. Dar disperarea PSD și a PNL de a nu scădea ȋn sondaje i-a făcut să nu țină cont de niciun pericol, exact cum au procedat și cu ȋnceperea anului școlar. Ȋnsă, cred că după șase luni de pandemie, am ȋnvățat să ne purtăm singuri de grijă și, dacă tot ne-au impus aceste alegeri, e timpul să le dăm o lecție. Să ne punem masca, să respectăm regulile de distanțare și de igienă și să mergem cu toții la vot, fără excepție. Timp de 14 ore, puterea este la noi și noi decidem ȋn mâinile cui o lăsăm din 28 septembrie. Cei care au folosit-o abuziv, ȋn interes propriu, e clar că nu o mai merită. Anul acesta, avem o alternativă reală pentru a-i schimba pe cei de până acum. Se numește PRO România și este un partid tânăr, format majoritar din oameni noi ȋn politică, oameni cu o viziune modernă, cu soluții și proiecte pentru viitor, pentru dezvoltare”, spune Bogdan Ivan.

Bogdan Ivan afirmă că, pe 27 septembrie, argeșenii au ocazia de a sancționa partidele politice mari, iar acestea vor fi nevoite să se reseteze.

Citiți și: Consilierul județean Argeș, Bogdan Ivan, alături de Felix Goldbach 

“Ȋn 2016, doi din trei români nu au votat. Iar urmările le-am văzut și simțit cu toții, ȋn ultimii patru ani. Majoritatea primarilor și consilierilor au rămas ȋn funcții, iar proiectele pe care le-au prezentat cu mare fast așa au și rămas…ȋn stadiu de proiecte. Mi-aș dori ca acest scenariu să nu se mai repete și ȋn 2020. Cred că anul ăsta ne-a maturizat mult, atât ca societate, cât și pe fiecare dintre noi. Am trecut prin situații pe care nu le credeam posibile și ȋn fața lor, am realizat că suntem singuri. Fără niciun sprijin sau ajutor din partea autorităților locale sau centrale. Sunt sigur că am ȋnvățat cu toții din greșeli și că, pe 27 septembrie, vom face primul pas pentru a le repara. O prezență masivă la vot, la alegerile locale, ȋnseamnă sancționarea actualei clase politice din România. Drept urmare, partidele mari se vor vedea obligate să se reseteze, să-și schimbe oamenii și filosofia de funcționare, pentru a corespunde nevoilor cetățenilor. Dacă alegătorii vor merge ȋn număr mare la urne, harta politică a României, ȋn următorii patru ani, va arăta altfel. Mult mai bine, cred eu”, ȋncheie președintele filialei Argeș a PRO România.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90