SMART KIDS 930X122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA), MESAJ DE 1 DECEMBRIE – SĂ IUBIM ŞI SĂ APRECIEM MAI MULT, ROMÂNIA, ZILNIC!

Bogdan Ivan, candidatul PRO România Argeș pentru Camera Deputaților, ȋi ȋndeamnă pe români să participe la alegerile parlamentare din 6 decembrie și spune că acesta este cel mai frumos dar pe care ȋl pot face României, de ziua națională.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

“Suntem obișnuiți să vedem doar ce e greșit sau urât ȋn jurul nostru. Criticăm des țara și aud, adesea, oameni care spun că și-ar dori să fie oriunde, dar nu aici. Atunci când vine vorba despre românii plecați din țară, aceștia au păstrat ȋn suflet amintirile frumoase – căldura familiei, mâncarea gustoasă, locurile superbe. Pe ei, zilele de sărbătoare, cum este azi, ȋi dor, pentru că sunt departe de tot ce le e drag.

N-ar fi rău să mai schimbăm, din când ȋn când, perspectiva. Să iubim și să apreciem și noi, mai mult, România, zilnic. La fel cum n-ar fi rău să ne implicăm mai mult și să schimbăm și lucrurile care nu ne plac la România. O țară e suma eforturilor individuale, o muncă continuă, din partea noastră, a tuturor.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Peste 5 zile, vom avea ocazia să arătăm acea implicare și să ȋncepem schimbarea. Să ȋncepem să construim un viitor așa cum ni-l dorim. E o șansă uriașă pe care e păcat să o ratăm și cred că mersul la vot e cel mai bun dar pe care ȋl putem face României, anul ăsta, de ziua ei.

La Mulți Ani, România! La Mulți Ani, Români!”, spune Bogdan Ivan, liderul PRO România  Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3