930 x122 grota rece

bogdan ivan

BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA) ȊNDEAMNĂ ALEGĂTORII SĂ ANALIZEZE CANDIDAȚII, ȊN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ DE CAMPANIE

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan, speră ca alegerile parlamentare să nu divizeze societatea și ȋndeamnă alegătorii, ȋn ultima săptămână de campanie, să analizeze oferta electorală.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

“Săptămâna alegerilor ȋncepe și se termină cu două mari sărbători creștin-ortodoxe. Cred că e un lucru bun, pentru că românii au ocazia să se odihnească, să se liniștească, să fie mai deschiși și mai ȋnțelegători unul cu celălalt. Destul a divizat virusul ăsta societatea, nu mai e cazul să o facă și politica.

Ce-mi doresc eu de la această ultimă săptămână de campanie este ca oamenii să ȋși ia puțin timp să analizeze ce-a fost ȋn ultimii patru ani sau poate chiar mai mult și să se gândească ce vor, pentru viitor. A fost bine? Mergem mai departe tot așa sau schimbăm, radical, tot?

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Apoi, să ȋi analizeze și pe cei care, duminică, le cer votul. Ce funcții publice au avut, și-au făcut sau nu treaba, ce fel de cariere au ȋn spate, ce au realizat ei ȋn viață?

Cred că doar așa se poate lua o hotărâre corectă, referitoare la vot.

Și mi-aș mai dori ceva. Ca românii să nu mai voteze contra, chiar dacă sunt dezamăgiți de tot și toți ce-au fost până acum la putere. Să știe că există o alternativă, un partid tânăr, altfel, care poate mai mult și mai bine. Tocmai de aceea am ales să ne numim PRO România, pentru că suntem pentru România și pentru români. Și vom face tot ce putem pentru ca țara noastră să iasă din criza economică și sanitară cu fruntea sus, fără să lăsăm pe nimeni ȋn urmă”, afirmă Bogdan Ivan.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90