930×122 CAPRA 5

bogdan ivan

EUROPA SE ÎNCHIDE. ROMÂNIA ORGANIZEAZĂ ALEGERI

Pe fondul creșterii cazurilor de coronavirus, mai multe state din Europa au decis să revină la restricțiile din primăvară. După Spania, Franța și Germania, de astăzi și Marea Britanie ȋși ȋnchide,  parțial, activitatea. Ȋn timp ce aceste țări caută modalități de a-și proteja cetățenii, România se pregătește pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Consilierul Județean PRO România, Bogdan Ivan , consideră că actuala putere dă dovadă de cinism și pune viețile românilor ȋn pericol, prin deciziile pe care le ia.

Citiți și: Consilierul județean Argeș, Bogdan Ivan, alături de Felix Goldbach 

“Aici deja nu mai e vorba de politică, e un cinism al actualei puteri pe care nu mi-l imaginam posibil ȋntr-o situație atât de gravă precum cea pe care o traversăm. Singura soluție pe care o au, acum, românii, este ca pe 6 decembrie să meargă masiv la vot și să ȋi sancționeze pe toți cei care ne-au pus activitatea și chiar viața ȋn pericol, ȋn ultimele luni. Alternativa există, iar ea se numește PRO România, singurul partid care a venit cu soluții concrete pentru ieșirea din criză.

Am intrat ȋn campania electorală pentru alegerile locale cu mai puțin de 1.500 de cazuri noi de coronavirus pe zi. Două luni mai târziu, suntem la peste 8.500 de infectări zilnice, iar vineri ȋncepem o nouă campanie, pentru parlamentare.

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA), MESAJ DE 1 DECEMBRIE – SĂ IUBIM ŞI SĂ APRECIEM MAI MULT, ROMÂNIA, ZILNIC!

Suntem ȋntr-o situație mai mult decât delicată. Spre deosebire de statele puternice, din Vestul Europei, România nu ȋși permite o nouă ȋnchidere a economiei. Dacă asta se va ȋntâmpla, industria HoReCa va dispărea, pur și simplu. Vorbim despre zeci de mii de locuri de muncă și aproximativ 5 procente din PIB.

Ȋn Germania, ȋn ciuda lockdown-ului, școlile și grădinițele rămân deschise. La noi sunt ȋnchise ȋn multe localități, inclusiv ȋn Capitală și, la cum arată evoluția ȋmbolnăvirilor,cursurile nu se vor relua prea curând.

Ȋn loc să se preocupe să salveze economia și educația, Guvernul și Președintele României, susținuți ȋn Parlament de PSD, merg ȋnainte cu alegerile parlamentare, deși Curtea Constituțională a spus clar că acestea pot fi amânate până ȋn martie”, declară Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3