930×122 CAPRA 5

bogdan ivan

BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA): VOTUL DIN 6 DECEMBRIE, CEL MAI IMPORTANT DIN ULTIMELE DECENII!

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan, susține că alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt printre cele mai importante din ultimele decenii și ȋndeamnă românii să iasă, ȋn număr cât mai mare, la vot.

Citiți și: Putere maximă: Ivan, Gentea și Mînzînă își unesc forțele pentru viitorul Argeșului

“Știam, cu toții, că-n România nu merg lucrurile ca pe roate, că se peticește, că se minte, că se fură, că ,,merge ș-așa”. Știam că avem cam puține drumuri și autostrăzi, că suntem ȋn urmă la capitolul educație și că nici cu sănătatea nu stăm bine. Știam că politicienii care s-au plimbat pe la putere pun, uneori, interesele politice și personale mai presus de cele ale societății.

Știam toate astea, dar nu ne imaginam dimensiunea dezastrului ȋn care ne aflăm. Pandemia ne-a arătat cât de gravă este, de fapt, situația României. De aceea, alegerile parlamentare din 6 decembrie, sunt poate cele mai importante din ultimele decenii.

Citiți și: Interact Pitești, susținut de Rotary Club Pitești, organizează proiectul „Ghiozdanul de școală”!

Bolnavii de Covid mor pe capete ȋn spitale insalubre, fără dotări minime și fără personal medical care să ȋi ȋngrijească. Cei cu alte probleme de sănătate nici măcar nu reușesc să găsească loc ȋn spitale, sunt ignorați de sistem și lăsați să se chinuiască. DSP-urile, practic, nu există, sunt doar niște locuri de angajat rude și prieteni ai puterii.

Sute de mii de copii nu au acces la educație, pentru că nu au tehnologia necesară. Afacerile românești se ȋnchid, una câte una, iar angajații lor rămân pe drumuri. Fermierii noștri ȋngheață ȋn stradă, ȋncercând să-și vândă producția, și așa puțină, de anul acesta.

România nu mai poate să fie condusă de oameni incompetenți și corupți, să meargă, ȋn continuare, pe acest drum. Nu mai ,,merge și așa”! România are nevoie de o schimbare radicală, urgentă!

Oameni buni, chiar dacă poate voi, acum, nu vă aflați ȋn niciuna dintre situațiile de mai sus, vă rog, fiți solidari cu românii care suferă de pe urma acestui sistem. Gândiți-vă că și voi sau familiile, prietenii voștri puteți ajunge ȋn postura lor. Mergeți la vot, duminică! Salvați ce se mai poate salva! Peste patru ani va fi prea târziu”, a declarat Bogdan Ivan

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3