NOR CURIER 930X122

dumitru grecu

DUMITRU GRECU: „VREAU SĂ DAU UN SEMNAL CĂ POLITICIENII DE PROFESIE TREBUIE SĂ PLECE ACASĂ”

Candidatul PRO România la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, Dumitru Grecu, spune că postura în care se află reprezintă, în sine, un mesaj.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Vreau să dau un semnal că politicienii de profesie trebuie să plece acasă, iar în locul lor e necesar să vină oameni care au confirmat prin fapte, seriozitate, bun-simț, profesionalism, oameni care se gândesc la viitorul copiilor, al tinerilor și al țării”, spune Dumitru Grecu.

„E timpul să alegem rațional”

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

Candidatul PRO România are un mesaj sincer și direct pentru electorat.

„Dragi argeșeni,
dacă dorim cu adevărat binele județului nostru, atunci trebuie să înțelegem că scandalul, circul, agresivitatea, promisiunile electorale care nu suportă nici o consecință în caz de nerealizare, traseismul politic si demagogia TREBUIE SA DISPARĂ!!!

După 30 de ani, partidele care au pus monopol pe judetul nostru, PNL si PSD, continuă să promoveze în funcții de o importanță imensă pentru viitorul argeșenilor aceeași tipologie a omului politic interesat doar de propriul bine și propria cariera politică.

E timpul să alegem rațional, să ne lasăm conduși de viziunea unor oameni care au acumulat experiență în domeniilor lor de activitate, profesioniști cu o vastă experiență de viață, OAMENI CARE NU AU FACUT NICIODATĂ POLITICĂ, CARE N-AU LUAT SALARIU DE LA STAT, N-AU FĂCUT AFACERI CU STATUL ȘI CARE IUBESC CU ADEVĂRAT ARGEȘUL ȘI ARGEȘENII”, mai spune Dumitru Grecu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90