930 pe 122 COSTACHE

dumitru grecu

DUMITRU GRECU: „VREAU SĂ DAU UN SEMNAL CĂ POLITICIENII DE PROFESIE TREBUIE SĂ PLECE ACASĂ”

Candidatul PRO România la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, Dumitru Grecu, spune că postura în care se află reprezintă, în sine, un mesaj.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

„Vreau să dau un semnal că politicienii de profesie trebuie să plece acasă, iar în locul lor e necesar să vină oameni care au confirmat prin fapte, seriozitate, bun-simț, profesionalism, oameni care se gândesc la viitorul copiilor, al tinerilor și al țării”, spune Dumitru Grecu.

„E timpul să alegem rațional”

Citiți și: SONDAJ: PRO ROMÂNIA AJUNGE LA APROAPE 10% INTENȚIE DE VOT, CU O SĂPTĂMÂNĂ ȊNAINTE DE ALEGERILE PARLAMENTARE

Candidatul PRO România are un mesaj sincer și direct pentru electorat.

„Dragi argeșeni,
dacă dorim cu adevărat binele județului nostru, atunci trebuie să înțelegem că scandalul, circul, agresivitatea, promisiunile electorale care nu suportă nici o consecință în caz de nerealizare, traseismul politic si demagogia TREBUIE SA DISPARĂ!!!

După 30 de ani, partidele care au pus monopol pe judetul nostru, PNL si PSD, continuă să promoveze în funcții de o importanță imensă pentru viitorul argeșenilor aceeași tipologie a omului politic interesat doar de propriul bine și propria cariera politică.

E timpul să alegem rațional, să ne lasăm conduși de viziunea unor oameni care au acumulat experiență în domeniilor lor de activitate, profesioniști cu o vastă experiență de viață, OAMENI CARE NU AU FACUT NICIODATĂ POLITICĂ, CARE N-AU LUAT SALARIU DE LA STAT, N-AU FĂCUT AFACERI CU STATUL ȘI CARE IUBESC CU ADEVĂRAT ARGEȘUL ȘI ARGEȘENII”, mai spune Dumitru Grecu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache