NOR CURIER 930X122

dumitru grecu

VIDEO – DUMITRU GRECU: VOI PUNE BAZELE UNUI PROIECT CE VA SCHIMBA ISTORIA JUDEȚULUI

Candidaul PRO ROMÂNIA la președinția Consiliului Județean Argeș – Dumitru Grecu – un exponent al mediului de afaceri argeșean, care a demonstrat că, dacă ai idei și pricepere, poți face performanță, propune un proiect cu impact major atât asupra turismului argeșean, cât și asupra infrastructurii județului.
Am spus că politica trebuie să se facă numai cu planuri concrete! În calitate de președinte al Consiliului Județean Argeș, voi pune bazele unui proiect ce va schimba istoria județului nostru. În urmă cu 5 ani, am dat naștere unui proiect de țară, ce presupune atragerea unor fonduri europene de pana la 2 miliarde de euro prin programul european de finanțare ITI, care reprezintă una dintre prioritățile mandatului meu (împreună cu CJ Sibiu și CJ Brasov).
Proiectul constă în dezvoltarea uneia dintre cele mai spectaculoase zone turistice din țară, întinsă pe o suprafață foarte mare din zona de nord a județului nostru, nu doar pe Transfăgărășan. Acest proiect va genera pana la 5.000 de locuri de muncă în prima etapă, având capacitatea să ajungă la borna de 10.000 de locuri de muncă pe parcursul implementării„, spune Dumitru Grecu.
„Acolo unde există voință și credință, omul poate sfinți locul”
Ce efecte va avea un astfel de proiect? Extraordinare!
Impactul va fi major atât asupra turismului argeșean, care poate ajunge la o pondere de pana la 15% din economia judetului nostru (în prezent turismul reprezintă doar 0,5%), dar si asupra infrastructurii, pentru că ne va obligă să investim în drumuri de cea mai bună calitate.
Vă invit să urmăriți simularea video a proiectului descris mai sus și să ne reamintim că acolo unde există voință și credință, omul poate sfinți locul.
Pe 27 septembrie votăm pentru un viitor al prosperității și performanței, votăm un om care iubește Argeșul și argeșenii și care nu a făcut niciodată politică sau afaceri cu statul„.
Semnat,
Grecu Dumitru-candidat PRO ROMÂNIA la Președinția Consiliului Județean Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3