New Profesional Consult 930 x 122

dumitru grecu

DUMITRU GRECU: „VĂ INVIT DUMINICĂ LA VOT ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE”

Dumitru Grecu, candidatul Pro România la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş are un mesaj pentru argeşeni, la final de campanie electorală.

Citiți și: Surpriză colosală! Un actor american, cazat la un hotel din Argeș

„Astăzi este ultima zi a campaniei electorale, prilej cu care le mulțumesc tuturor celor ce m-au susținut și m-au sprijinit in această perioadă. Vreau să le amintesc tuturor argeșenilor că eu nu sunt un om politic, nu am făcut politică niciodată, iar candidatura mea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, a fost ultimul resort la care am putut apela pentru a putea schimba în bine mersul comunității noastre, puternic afectată de o administrație ineficientă și de ignoranța oamenilor politici care au condus județul în ultimii 30 de ani.

Îmi pare rău că oamenii politici își ascund latura umană în spatele mecanismelor de propagandă și își pierd contactul firesc cu alegătorii, comportându-se ca niste indivizi ce parcă nu trăiesc în aceeași comunitate cu noi ceilalți. Eu sunt un om venit din mijlocul oamenilor, al celor ce plătesc taxe si impozite, al celor ce cunosc efectele dezastruoase ale unor interese politice obscure, motiv pentru care nu am uitat si nu voi uita niciodată să fiu în primul rând OM.

Citiți și: BOGDAN IVAN: DUMITRU GRECU ESTE CEL MAI BUN CANDIDAT LA ȘEFIA CONSILIULUI JUDEȚEAN ARGEȘ

Vă invit duminică să veniți la vot în număr cât mai mare, să participăm cu toții la exercițiul democratic ce ne definește ca societate. E momentul în care decizia cetățenilor este mai importantă ca oricând. E timpul să înțelegem că în viață avem nu numai datoria morală de a face prezentul mai bun și mai sigur, ci și de a construi viitorul copiilor și nepoților noștri. Puterea mulțimii este deseori subestimată de clasa politică, iar noi doar împreună putem să creăm o comunitate modernă capabilă să susțină o viață mai bună pentru toți membrii ei. Suntem împreună pentru progres, împreună pentru normalitate, împreună pentru Argeș!”, a scris Dumitru Grecu pe Facebook.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3