New Profesional Consult 930 x 122

dumitru grecu

DUMITRU GRECU: ARGEȘUL TREBUIE CONDUS DE OAMENI CARE DORESC BINELE COMUNITĂȚII ÎN CARE TRĂIESC

Candidatul PRO România la conducerea Consiliului Județean Argeș – Dumitru Grecu – este autorul celui mai popular videoclip de promovarea a Transfăgărășanului. Omul de afaceri s-a implicat de-a lungul anilor în susținerea turismului argeșean, el însuși demonstrând, prin spiritul său antreprenorial, că pentru reușita oricărui proiect e nevoie de abnegație, implicare și devotament.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

 

„Argeșul trebuie condus de oameni care au dovedit prin fapte ca își iubesc țara și că doresc cu orice preț binele comunității în care trăiesc.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

În urmă cu 7 ani am creat, exclusiv prin mijloace proprii, cu mult suflet și pasiune, ceea ce urma să devină cel mai cunoscut videoclip din istoria promovării turistice a Argeșului și a României. Milioane de vizualizări, sute de mii de distribuiri pe rețelele sociale, zeci de publicații mondiale și mii de oameni din toate colturile lumii, din China până în Australia, au avut ocazia să audă pentru prima oară despre „Transfăgărășan”, „Poarta Transfăgărășanului” sau chiar România.

 

 

Din 27 septembrie, in calitate de Președinte al Consiliului Județean Argeș, voi duce mai departe aceste proiecte și le voi reda tuturor argeșenilor mândria de a fi membri ai acestei comunități”, spune Dumitru Grecu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90